LEDIGA TJÄNSTER

Vill du jobba i fjällen? Fjällhälsans hälsocentral i Hede, Härjedalen, är upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.Röntgensjuksköterska

Vi söker Dig som är röntgensjuksköterska och som vill arbeta hos oss kortare eller längre tid när verksamheten går för högtryck under vintersäsongen då hundratals röntgenundersökningar utförs varje månad. Vi har öppen mottagning varje dag under hela vintersäsongen.

Vi är öppna för olika lösningar som passar Dig bäst. Du ingår i arbetslaget och kan också få andra arbetsuppgifter som passar Dig och som finns på mottagningen. Under säsong arbetar vi också kvällar och helger men inga nätter. 

Stora möjligheter till aktiv fritid för dig som gillar skog och fjäll.

Vill du veta mer?

Hör av dej till personalansvariga verksamhetschefen
Stina Hedengran
stina.hedengran@fjallhalsan.se
Tel. 0684-16013, 070-6616013

Läkare - allmänspecialist

Är du läkare? Gillar du skog och fjäll?

Vi söker dig som är distriktsläkare/läkare och vill jobba som fjälldoktor hos oss. Vi kan erbjuda ett unikt och trivsamt arbete med ett duktigt gäng som består av läkare, sköterskor, undersköterskor, sekreterare och sjukgymnaster. Vi har lättakut varje dag under hela vintersäsongen, och på vardagar resten av året.
Cosmic är vårt journalsystem. Triagering enligt RETTS.
Tjänstgöring vardagar och helger, beredskap vissa nätter. Arbetet ger stor erfarenhet i handläggning av akuta tillstånd på vårdcentral, i synnerhet ortopediska skador och trauman.
Stora möjligheter till aktiv fritid för dig som gillar skog och fjäll.Vi är öppna för olika lösningar som passar Dig bäst.
Intresserad?

Hör av dej till personalansvariga verksamhetschefen
Stina Hedengran
stina.hedengran@fjallhalsan.se
Tel. 0684-16013, 070-6616013