LEDIGA TJÄNSTER

Vill du jobba i fjällen? Fjällhälsans hälsocentral i Hede, Härjedalen, är upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.Distriktssköterska

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar.

Vem är du?

Du är utbildad distriktssköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi arbetar i team och då vi är en "liten" arbetsplats så hjälper vi och stöttar varandra inom de flesta områden. Vi ser gärna att du har astma-KOL utbildning. B-körkort.

Plats: Hälsocentralen i Hede
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Senaste ansökningsdatum: 30 juni 2021
Kontaktperson: Stina Hedengran, verksamhetschef, stina.hedengran@fjallhalsan.se tel. 070-661 60 13

Ring gärna om du har frågor!


Läkare - allmänspecialist

Är du läkare? Gillar du skog och fjäll?

Vilka är vi?

Fjällhälsan är en privat hälsocentral som drivs utan vinstintresse av en ekonomisk förening som ägs av befolkningen. Hälsocentralen ligger i Hede och här har vi också BVC, MVC, fysioterapi, psykosocial enhet mm. Vi har eget labb och röntgen. Mindre filialer finns i Vemdalen by och Lillhärdal och under vintersäsong har vi backläkare i Björnrike, Tänndalen och Ramundberget. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort i Östersund, därför tar vi hand om många akuta tillstånd, och ortopediska skador utgör en stor del av vårt arbete under vintern. Vi har ett primärt upptagningsområde på c:a 2500 personer som under vintersäsongen tiofaldigas! Inom vår verksamhet ryms också företagshälsovård.

Vem är du?

Du är specialist i allmänmedicin med intresse för människor i glesbygd, lockad av fjällens vidder, skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring eller skoteråkning. Du gillar ett omväxlande arbete där mottagningsbesök blandas med akut verksamhet och har erfarenhet av frakturhandläggning, men detta är inget krav. Har du intresse för företagshälsovård är det en fördel.


Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande jobb och miljö utöver det vanliga
  • Du får vara del av ett motiverat och kompetent lag, med fast anställda läkarkollegor
  • Utrymme för fortbildning och forskning
  • Egen patientlista
  • Du kan i stor utsträckning påverka ditt eget schema

Hör gärna av dig om du har funderingar!

Verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se tel. 070-6616013
Styrelseordförande Dr Thomas Bolin, t.bolin@telia.com tel. 070-3619180
Läkare Marije Boks, marije.boks@fjallhalsan.se, 0684-16000