LEDIGA TJÄNSTER


Vill du jobba i fjällen? Fjällhälsans hälsocentral i Hede, Härjedalen, är upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.

Läkare - allmänspecialist

Är du läkare? Gillar du skog och fjäll?

Fjällhälsan är en privat hälsocentral som drivs utan vinstintresse av en ekonomisk förening som ägs av befolkningen. Hälsocentralen ligger i Hede och här har vi också BVC, MVC, fysioterapi, psykosocial enhet mm. Vi har eget labb och röntgen. Mindre filialer finns i Vemdalen by och Lillhärdal och under vintersäsong har vi backläkare i Björnrike, Tänndalen och Ramundberget. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort i Östersund, därför tar vi hand om många akuta tillstånd, och ortopediska skador utgör en stor del av vårt arbete under vintern. Vi har ett primärt upptagningsområde på c:a 2500 personer som under vintersäsongen tiofaldigas! Inom vår verksamhet ryms också företagshälsovård.

Vem är du?

Du är specialist i allmänmedicin med intresse för människor i glesbygd, lockad av fjällens vidder, skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring eller skoteråkning. Du gillar ett omväxlande arbete där mottagningsbesök blandas med akut verksamhet och har erfarenhet av frakturhandläggning, men detta är inget krav. Har du intresse för företagshälsovård är det en fördel.


Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande jobb och miljö utöver det vanliga
  • Du får vara del av ett motiverat och kompetent lag, med fast anställda läkarkollegor
  • Utrymme för fortbildning och forskning
  • Egen patientlista
  • Du kan i stor utsträckning påverka ditt eget schema

Hör gärna av dig om du har funderingar!

Verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se tel. 070-6616013
ST-Läkare Marije Boks, marije.boks@fjallhalsan.se, 0684-16000

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Vi utvecklar hela tiden verksamheten och behöver därför förstärka med personal. Vi söker dig som är distriktssköterska/sjuksköterska och vill jobba i glesbygd i en underbar natur med närhet till fjäll och övrig natur med 15 mil från Östersund.

Det är ett varierande arbete och du kan få träffa patienter med alla olika sorters sjukdomar och olycksfall. Arbetet innebär mottagningsarbete, akuta patienter, telefonrådgivning och allt annat som vi gör inom primärvården.

Vi vill att du ska känna ett stort ansvar för Fjällhälsan och vårat sätt att arbeta vilket innebär att arbeta i team med alla yrkeskategorier, att vara lojal med dina arbetskamrater, att viljan är att det ska bli bra för patienten, att vi alla hjälps åt med arbetsuppgifterna om behovet uppstår, vara positiv och se möjligheter. Det gör att du hjälper till att utveckla Fjällhälsan och driva oss framåt.

Vill du veta mer?

Kontakta

Verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se                                                                                  Distriktssköterska Rose-Marie Jonsson, rosa.jonsson@fjallhalsan.se