LEDIGA TJÄNSTER


Vill du jobba i fjällen? Fjällhälsans hälsocentral i Hede, Härjedalen, är upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.

Vikarierande fysioterapeut 2022-11-23

Du fysioterapeut! Se hit! Vill du jobba i Härjedalen?

Nu söker vi en fysioterapeut som kan stärka upp vårt team i framför allt Sveg och Lillhärdal på grund av föräldraledighet. I uppdraget kan det även bli aktuellt att hjälpa till på hälsocentralen i Hede.

I arbetet på Fjällhälsans mottagning kommer du som fysioterapeut få diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter i alla åldrar med besvär/symptom från rörelseapparaten. I arbetet ingår också bemanning av lättakuten, gruppträning och hjälpmedelsbedömning-/förskrivning. Dokumentation sker i Cambio Cosmic journalsystem.

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Du är ansvarsfull, flexibel, har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga samt trivs med att arbeta i team med olika professioner och instanser. Primärvårdserfarenhet och tidigare arbete på vårdcentral är meriterande men inget krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Vikariat 4-6 mån med ev. förlängning, tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till fortsatt anställning. Öppen för förslag på tjänstgöringsgrad minst 50%.

Välkommen med din ansöka till verksamhetschef Stina Hedengran på: stina.hedengran@fjallhalsan.se   


Distriktssköterska/Sjuksköterska 2022-11-24

Vi behöver förstärkning! 

Vi erbjuder en omväxlande arbetsmiljö med ett snabbt flöde där ingen dag är den andra lik. Som sjuksköterska på Fjällhälsan får du bemanna rådgivning- och tidbokstelefonen, triagera lättakutpatienter, gipsa turister och ortsbor samt träffa bokade patienter med alla möjliga olika besvär. Vi har även ett "Nära Vård"-team där den äldre generationen får sina mottagningsbesök och allt vad det kan innebära i hemmet.

Vi är ett litet team som värdesätter ett gott samarbete över professionsgränserna och hjälper varandra prestigelöst. På grund av att vi är ett litet team och en föreningsägd hälsocentral har du även stora möjligheter att enkelt kunna lyfta utvecklings- och förändringsarbeten som sedan inte behöver malas igenom olika instanser utan snabbt kan gå från snack till verkstad.

Nu söker vi dig som är distriktsjuksköterska eller sjuksköterska som känner dig lockad av en verksamhet som har stor variation på arbete, med en hög laganda och som värdesätter medarbetaren. Som är ansvarfull, flexibel, patientfokuserad, har ett bra bemötande och god samarbetsförmåga.

Känner du dig träffad?
Tveka inte att hör av dig så kan vi berätta mer om vår verksamhet! Skulle boende vara ett bekymmer så har Fjällhälsan hyreslägenheter till uthyrning för anställd personal.

Vill du veta mer?

Kontakta

Verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se                                                                                  Distriktssköterska Rose-Marie Jonsson, rosa.jonsson@fjallhalsan.se


Läkare - allmänspecialist

Är du läkare? Gillar du skog och fjäll?

Fjällhälsan är en privat hälsocentral som drivs utan vinstintresse av en ekonomisk förening som ägs av befolkningen. Hälsocentralen ligger i Hede och här har vi också BVC, MVC, fysioterapi, psykosocial enhet mm. Vi har eget labb och röntgen. Mindre filialer finns i Vemdalen by och Lillhärdal och under vintersäsong har vi backläkare i Björnrike, Tänndalen och Ramundberget. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort i Östersund, därför tar vi hand om många akuta tillstånd, och ortopediska skador utgör en stor del av vårt arbete under vintern. Vi har ett primärt upptagningsområde på c:a 2500 personer som under vintersäsongen tiofaldigas! Inom vår verksamhet ryms också företagshälsovård.

Vem är du?

Du är specialist i allmänmedicin med intresse för människor i glesbygd, lockad av fjällens vidder, skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring eller skoteråkning. Du gillar ett omväxlande arbete där mottagningsbesök blandas med akut verksamhet och har erfarenhet av frakturhandläggning, men detta är inget krav. Har du intresse för företagshälsovård är det en fördel.


Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande jobb och miljö utöver det vanliga
  • Du får vara del av ett motiverat och kompetent lag, med fast anställda läkarkollegor
  • Utrymme för fortbildning och forskning
  • Egen patientlista
  • Du kan i stor utsträckning påverka ditt eget schema

Hör gärna av dig om du har funderingar!

Verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se tel. 070-6616013
Allmänspecialist Marije Boks, marije.boks@fjallhalsan.se, 0684-16000