LEDIGA TJÄNSTER


Vill du jobba i fjällnära? Eller är det glesbygden som lockar? 
Vår hälsocentral i Hede har sitt upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.

Vi söker nu dig som är socionom!

2023-03-15

Fjällhälsan Härjedalen - en hälso- och sjukvårdsförening som ägs av lokalbefolkningen och som bedriver primärvård utan vinstintresse. Hälsocentralen ligger i Hede, Härjedalen, där vi också har BVC, MVC, fysioterapi, arbetsterapi, psykosocial enhet, eget labb och röntgen. I Lillhärdal har vi även en åretruntöppen filial. Vi har fler filialer som är öppen viss del av året. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort, i Östersund.

Vårt team är litet och vi värdesätter ett gott samarbete över professionsgränserna och hjälper varandra prestigelöst. Här jobbar vi med patienten i fokus och strävar efter hög tillgänglighet och gott bemötande. Då vi är ett litet team och en föreningsägd hälsocentral har du även stora möjligheter att enkelt kunna lyfta utvecklings- och förändringsarbeten som sedan inte behöver malas igenom olika instanser utan snabbt kan gå från snack till verkstad.

Nu söker vi dig som är socionom och som känner dig lockad av en arbetsplats med hög laganda och som värdesätter medarbetaren. Du är ansvarfull, flexibel, patientfokuserad, har ett bra bemötande och god samarbetsförmåga. Har du KBT-utbildning är det ett plus.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig med hjärta för primärvård som vill arbeta med inriktning mot psykisk hälsa. Du kommer ha egen mottagning och arbeta i dialog med övrig personal som läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeuter.

Vi träffar patienter både fysiskt och via telefon. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och bidrar till hög patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet, samt ett gott bemötande av våra patienter.

Fjällhälsan ser kompetensutveckling, hälsa och friskvård som viktiga delar för god kvalitet i arbetet och trivsel.

Kvalifikationer

Utöver socionomutbildning är det meriterande med KBT-utbildning steg 1. Har du dessutom jobbat inom primärvård är det ännu bättre.

Vi värdesätter flexibilitet och god samarbetsförmåga. Som person bidrar du till ett gott arbetsklimat, har ett positivt förhållningssätt och att du är säker och trygg i din roll.

Övrigt om anställningen

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, där 50% är ett riktmärke. Tillträde senast 1 oktober. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. 
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt - dock senast den 15 maj 2023.

Känner du dig träffad?
Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om vår verksamhet! Skulle boende vara ett bekymmer så har Fjällhälsan hyreslägenheter till uthyrning för anställd personal. Välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor? Kontakta verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se 
Ansökan skickar du till stina.hedengran@fjallhalsan.se

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läkare - allmänspecialist

2023-02-01

Är du läkare? Gillar du skog och fjäll, eller är det glesbygden som lockar?

Fjällhälsan är en privat hälsocentral som drivs utan vinstintresse av en ekonomisk förening som ägs av befolkningen. Hälsocentralen ligger i Hede och här har vi också BVC, MVC, fysioterapi, psykosocial enhet mm. Vi har eget labb och röntgen. Mindre filialer finns i Vemdalen by och Lillhärdal och under vintersäsong har vi backläkare i Björnrike, Tänndalen och Ramundberget. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort i Östersund, därför tar vi hand om många akuta tillstånd, och ortopediska skador utgör en stor del av vårt arbete under vintern. Vi har ett primärt upptagningsområde på c:a 2500 personer som under vintersäsongen tiofaldigas! 

Vem är du?

Du är specialist i allmänmedicin med intresse för människor i glesbygd, lockad av fjällens vidder, skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring eller skoteråkning. Du gillar ett omväxlande arbete där mottagningsbesök blandas med akut verksamhet och har erfarenhet av frakturhandläggning, men detta är inget krav. Har du intresse för företagshälsovård är det en fördel.


Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande jobb och miljö utöver det vanliga
  • Du får vara del av ett motiverat och kompetent lag, med fast anställda läkarkollegor
  • Utrymme för fortbildning och forskning
  • Egen patientlista
  • Du kan i stor utsträckning påverka ditt eget schema

Hör gärna av dig om du har funderingar!

Verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se tel. 070-6616013
Allmänspecialist Marije Boks, marije.boks@fjallhalsan.se, 0684-16000