LEDIGA TJÄNSTER

Vill du jobba i fjällen? Fjällhälsans hälsocentral i Hede, Härjedalen, är upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.Ekonom

På grund av den utökade verksamheten hos oss söker vi nu dig med ekonomisk utbildning som vill axla ansvaret för den ekonomiska funktionen i föreningen vilket innebär att självständigt utföra de uppgifter som finns inom ekonomi och administration. Tjänsten innebär ett nära samarbete med verksamhetschefen och vi ser gärna att du har erfarenhet av ansvarigt ekonomiarbete i företag. Du skall också vara noggrann, flexibel och med förmåga att ta eget ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter: bokföring, kontoavstämningar, budgetarbete, prognoser, ekonomisk redovisning och kalkyler, löpande statistik, rapportering till styrelsen. Administrativ ledningsfunktion för Fjällhälsans företagshälsovård ingår också i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare (dock med 6 månaders ömsesidig provanställning)

Omfattning: halvtid

Tillträde: snarast

Ansökan skickas till: verksamhetschef Stina Hedengran på stina.hedengran@fjallhalsan.se

Sista ansökningsdatum: 21 februari 2021

Frågor: kontakta styrelseordförande Thomas Bolin på tel. 070-361 91 80, t.bolin@telia.com


Läkare - allmänspecialist

Är du läkare? Gillar du skog och fjäll?

Vi söker dig som är distriktsläkare/läkare och vill jobba som fjälldoktor hos oss. Vi kan erbjuda ett unikt och trivsamt arbete med ett duktigt gäng som består av läkare, sköterskor, undersköterskor, sekreterare och sjukgymnaster. Vi har lättakut varje dag under hela vintersäsongen, och på vardagar resten av året.
Cosmic är vårt journalsystem. Triagering enligt RETTS.
Tjänstgöring vardagar och helger, beredskap vissa nätter. Arbetet ger stor erfarenhet i handläggning av akuta tillstånd på vårdcentral, i synnerhet ortopediska skador och trauman.
Stora möjligheter till aktiv fritid för dig som gillar skog och fjäll.
Vi är öppna för olika lösningar som passar Dig bäst.
Intresserad?

Hör av dej till personalansvariga verksamhetschefen
Stina Hedengran
stina.hedengran@fjallhalsan.se
Tel. 0684-16013, 070-6616013