LEDIGA TJÄNSTER


Vill du jobba fjällnära? Eller är det glesbygden som lockar? 
Vår hälsocentral i Hede har sitt upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.

Verksamhetschef 

2023-09-12

Vill du arbeta i en bransch som verkligen gör skillnad varje dag? Drivs du av att arbeta med verksamhetsnära HR? Längtar du efter kunniga och engagerade kollegor som har nära till skratt? Längtar du också efter att jobba fjällnära? Det finns härliga fjäll att åka skidor och vandra i men här finns även närhet till jakt och fiske. Vi ser fram emot att välkomna dig till Fjällhälsan Härjedalen!

Vi söker

Vi söker dig med lämplig utbildning och erfarenhet. Dina huvudområden kommer att vara främst inom HR, verksamhetsledning och arbetsmiljö. Erfarenhet inom sjukvård/primärvård är meriterande men inte ett krav. Som verksamhetschef så leder man verksamheten tillsammans med VD. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, likaså goda datakunskaper. Resor i tjänsten förekommer så B-körkort krävs.

Om Fjällhälsan Härjedalen

Fjällhälsan är en hälsocentral som bedrivs som en ekonomisk förening i Härjedalen. Här finns en familjär hälsocentral med ungefär 3 400 listade patienter, vilken är navet i vår verksamhet, samt ett antal filialer runtom i Härjedalen. .

Vår arbetsgrupp består av specialister i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, receptionist, undersköterskor, socionom, fysioterapeuter och arbetsterapeut. I våra lokaler har vi även Barnavårdscentral (BVC) och mödravård (MVC) och gyn-mottagning. Vi har även en egen röntgenutrustning. Vi har också ett nära samarbete med den kommunala hemsjukvården.

Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Omfattning: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Stina Hedengran, VD, stina.hedengran[at]fjallhalsan.se 
Folke Bäck, styrelseordförande, folke.back[at]bahnhof.se, 070-6897935

Sista ansökningsdatum 2023-09-30

Skicka din ansökan med CV och referenser till: stina.hedengran[at]fjallhalsan.se

Kolla gärna in länkarna nedan!
Läs mer om att bo och arbeta i Hede
Läs mer om att bo och arbeta i Härjedalens kommun


Läkare - allmänspecialist

2023-08-30

Är du läkare? Gillar du skog och fjäll, eller är det glesbygden som lockar?

Fjällhälsan är en privat hälsocentral som drivs utan vinstintresse av en ekonomisk förening som ägs av befolkningen. Hälsocentralen ligger i Hede och här har vi också BVC, MVC, fysioterapi, psykosocial enhet mm. Vi har eget labb och röntgen. Mindre filialer finns i Vemdalen by och Lillhärdal och under vintersäsong har vi backläkare i Björnrike, Tänndalen och Ramundberget. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort i Östersund, därför tar vi hand om många akuta tillstånd, och ortopediska skador utgör en stor del av vårt arbete under vintern. Vi har ett primärt upptagningsområde på c:a 2500 personer som under vintersäsongen tiofaldigas! 

Vem är du?

Du är specialist i allmänmedicin med intresse för människor i glesbygd, lockad av fjällens vidder, skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring eller skoteråkning. Du gillar ett omväxlande arbete där mottagningsbesök blandas med akut verksamhet och har erfarenhet av frakturhandläggning, men detta är inget krav. 


Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande jobb och miljö utöver det vanliga
  • Du får vara del av ett motiverat och kompetent lag, med fast anställda läkarkollegor
  • Utrymme för fortbildning och forskning
  • Egen patientlista
  • Du kan i stor utsträckning påverka ditt eget schema

Hör gärna av dig om du har funderingar!

Verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran[at]fjallhalsan.se
Allmänspecialist Marije Boks, marije.boks[at]fjallhalsan.se, 0684-16000