LEDIGA TJÄNSTER


Vill du jobba i fjällen? Fjällhälsans hälsocentral i Hede, Härjedalen, är upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.

Ekonom och ställföreträdande verksamhetschef

Fjällhälsan är en fullt utrustad hälsocentral i Hede nära Vemdalen med flera filialer runt om i Härjedalen och också med ansluten företagshälsovård. Verksamheten drivs sedan starten 2006 av en ekonomisk förening där allt eventuellt överskott går tillbaka till vården.

Nu behöver vi förstärkning

På grund av den kraftigt ökade verksamheten de senaste åren behöver vi förstärka ledningen och söker nu dig med ekonomisk utbildning som vill axla den ekonomiska funktionen i föreningen. Vi vill dessutom att du tar ett ledningsansvar tillsammans med verksamhetschefen för att förvalta och utveckla verksamheten även inom andra områden i företaget.

Arbetsuppgifterna innebär kontoavstämningar, budgetarbete, prognoser, ekonomisk redovisning och kalkyler, löpande statistik samt rapportering till styrelsen. Dessutom biträda vid bokföring. Övriga uppgifter kan omfatta HR, verksamhetsplanering, förhandling med Regionen och kommunen, myndighetskontakter etc. Allt i nära samarbete med verksamhetschefen.

Vi söker dig som har gedigen kunskap och tidigare erfarenhet från ledande ekonomiarbete i företag. Arbetet kan inte skötas på distans utan fordrar närvaro på hälsocentralen.

  • Anställningsform: Tillsvidare (dock med 6 månaders ömsesidig provanställning)
  • Omfattning: Halv- till heltid enligt överenskommelse
  • Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Ansökan skickas till: Verksamhetschef Stina Hedengran på stina.hedengran@fjallhalsan.se

Sista ansökningsdag: 7 november 2021

Frågor?
Kontakta styrelseordförande Thomas Bolin på tel. 070-3619180, t.bolin@telia.com 
eller verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se

Läkare - allmänspecialist


Är du läkare? Gillar du skog och fjäll?

Fjällhälsan är en privat hälsocentral som drivs utan vinstintresse av en ekonomisk förening som ägs av befolkningen. Hälsocentralen ligger i Hede och här har vi också BVC, MVC, fysioterapi, psykosocial enhet mm. Vi har eget labb och röntgen. Mindre filialer finns i Vemdalen by och Lillhärdal och under vintersäsong har vi backläkare i Björnrike, Tänndalen och Ramundberget. Närmsta sjukhus ligger 15 mil bort i Östersund, därför tar vi hand om många akuta tillstånd, och ortopediska skador utgör en stor del av vårt arbete under vintern. Vi har ett primärt upptagningsområde på c:a 2500 personer som under vintersäsongen tiofaldigas! Inom vår verksamhet ryms också företagshälsovård.

Vem är du?

Du är specialist i allmänmedicin med intresse för människor i glesbygd, lockad av fjällens vidder, skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring eller skoteråkning. Du gillar ett omväxlande arbete där mottagningsbesök blandas med akut verksamhet och har erfarenhet av frakturhandläggning, men detta är inget krav. Har du intresse för företagshälsovård är det en fördel.


Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande jobb och miljö utöver det vanliga
  • Du får vara del av ett motiverat och kompetent lag, med fast anställda läkarkollegor
  • Utrymme för fortbildning och forskning
  • Egen patientlista
  • Du kan i stor utsträckning påverka ditt eget schema

Hör gärna av dig om du har funderingar!

Verksamhetschef Stina Hedengran, stina.hedengran@fjallhalsan.se tel. 070-6616013
Styrelseordförande Dr Thomas Bolin, t.bolin@telia.com tel. 070-3619180
Läkare Marije Boks, marije.boks@fjallhalsan.se, 0684-16000