LEDIGA TJÄNSTER

Vill du uppleva fjällvärlden ännu mer & förena nytta med nöje!

Vi på Fjällhälsan söker fler kompetenta kollegor.

Är du eller någon du känner:

Läkare, eller Distriktssköterska/Sjuksköterska?

Läkare, eller Distriktssköterska/Sjuksköterska?

Vill du jobba fjällnära? Gillar du friluftsliv, skog och fjäll, eller är det glesbygden som lockar? 
Vår hälsocentral i Hede har sitt upptagningsområde i ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.

Vi tar hand om många akuta tillstånd som normalt hamnar på akutmottagningar och ortopediska skador utgör en stor del av vårt arbete under vintern, då närmsta sjukhus ligger 15 mil bort i Östersund. Vi är en stark och kompetent personalgrupp om ca 35 medarbetare med många års erfarenhet från primärvård. Tillsammans gör vi skillnad för vårt primära upptagningsområde på ca 3 300 personer, vilket under vintersäsongen tiofaldigas. 

Vem är du? 

Vi söker nu dig som har några års erfarenhet av din profession och inspireras av fjällens vidder, skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring eller skoteråkning i en underbar miljö. Du som person är trygg i både dig själv och i ditt yrke samt har ett patientfokuserat arbetssätt. 

Vad vi erbjuder samt kontaktuppgifter finns längre ner på sidan! 


Läkare - allmänspecialist

2024-02-08

Vem är du?

Du är specialist i allmänmedicin med intresse för människor i glesbygd, lockad av fjällens vidder, skidåkning, jakt, fiske, fjällvandring eller skoteråkning. 

Du gillar ett omväxlande arbete där mottagningsbesök blandas med akut verksamhet och har erfarenhet av frakturhandläggning, men detta är inget krav. 

Du kan i stor utsträckning påverka ditt eget schema. Du har en egen patientlista samt att det finns utrymme för fortbildning och forskning. 

Du kommer att ingå i ett motiverat och kompetent lag med idag tre fast anställda läkare och extra läkare under vintersäsongen. Vi söker för närvarande både ett vikariat på ca 5 månader och en fast tjänst. 

För tjänsten krävs B-körkort.

Distriktsköterska/Sjuksköterska

2024-02-08

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med några års erfarenhet och gillar ett omväxlande arbete där mottagningsbesök blandas med akut verksamhet och där hembesök förekommer.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer bestå av telefonrådgivning, chatt, mottagningsarbete, bedömning av akuta patienter. Arbetet är såväl självständigt, vilket innebär att kunna göra egna bedömningar och fatta egna beslut, samtidigt som man är en del av ett team.

Du arbetar nära de andra yrkeskategorierna på vårdcentralen och det är meriterande med erfarenhet av triagering och telefonrådgivning samt erfarenhet från primärvård/på vårdcentral.

Du kommer att ingå i ett motiverat och kompetent lag med distrikts- och sjuksköterskor. Vi söker för närvarande en fast anställning.

Viss helgtjänstgöring förekommer under vintersäsong där du arbetar tillsammans med läkare och undersköterska.

För tjänsten krävs B-körkort.


Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande jobb i en miljö utöver det vanliga
  • En positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus
  • Ett varierande arbete i en central roll
  • Att du får vara en del av ett motiverat och kompetent lag, med kompentensutveckling både internt och externt
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt lön enligt överenskommelse

Vår organisation är platt samt drivs genom engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Välkommen med din ansökan och hör gärna av dig om du har funderingar! 0684- 160 00

Verksamhetschef, Lisa Sjöö, lisa.sjoo@fjallhalsan.se                                                                                          Allmänspecialist, Marije Boks, marije.boks@fjallhalsan.se                                                                                                 
VD, Stina Hedengran stina.hedengran@fjallhalsan.se